Användning

Precis som med ett tomt kalkylark har IS Tools många användningsområden. Du kommer snabbt att upptäcka nyttan med detta extremt flexibla verktyg när flera parter ska samarbeta kring viss information, exempelvis i infrastrukturprojekt som utbyggnaden av 4G-nätet samt utbyggnaden av fiber till hemmet (FTTH). IS Tools ser helt enkelt till att du får full kontroll i projektets alla faser, du kan också spara tid och pengar när det gäller:

Produktiv­itet

Har du nått vägs ände med en samarbetsapplikation i MS Excel, Access, Filemaker eller Lotus Notes hjälper IS Tools dig vidare.

Samarbets­tjänster

Alla projekt där det finns behov av att strukturerat dela på data (även stora mängder) mellan slutanvändare med olika behov av tillgång till data och funktioner.

Projekt­applikationer eller piloter

I och med att nya tjänster skapas extremt snabbt och enkelt och dessutom till väldigt låg kostnad* passar IS Tools mycket bra till att skapa piloter, ”proof-of-concept” och tillfälliga applikationer. En ny tjänst kan tas fram och vara körbar för slutanvändarna inom några timmar.

Kund­anpassning

IS Tools passar perfekt för att skapa en tjänst som är specifik för ett affärsområde eller en avdelning, likaväl som det är ett verktyg som ger dig full kontroll även över komplexa projekt och arbetsflöden.

* IS Tools erbjuder en prova-på-månad under vilken du kan bygga er första molntjänst. Efter prövoperioden betalar ditt företag för användare per månad. Ni behöver alltså inte investera i datorer, mjukvara eller dyra konsulter, utan endast er egen tid. Läs mer