Funktionalitet

The Conductor Tool har ett antal färdiga funktionsblock, eller moduler, som är enkla att använda, utan att du behöver kunna skriva kod. Blocken låter dig skapa en tjänst med stor frihet, men säkerställer att applikationen blir robust och säker. För att en applikation ska bli klar att användas behöver endast blockens datamodell och formulär färdigställas, vilket gör att en pilot kan bli klar väldigt snabbt. Övriga funktionsblock är valfria.

Datamodell

Tjänster som skall spara strukturerad data behöver en datamodell som är anpassad till det behov som applikationen ska stödja. En datamodell består av tabeller och fält, precis som i ett kalkylark. Läs mer om datamodellering här.

Formulär

Med The Conductor Tool kan administratören enkelt skapa formulär genom att dra-och-släppa fält från datamodellen som man vill ha i formuläret. Formulär kan skapas och justeras när som helst.

Rapporter

För att skapa en rapport används en rapportguide, även det görs helt utan behov av att kunna programmera. Rapporterna kan sedan köras av användare med behörighet, men även schemaläggas med klarnotis via epost.

Behörighetsstyrning

En väl fungerande samarbetstjänst låter användare läsa och skriva rätt data. The Conductor Tool har ett ramverk för behörigheter, som går att justera på detaljnivå.

Affärslogik och regler

Logik och regler kan användas för att förbättra och förhöja värdet av en tjänst. Med logik och regler kan uppgifter automatiseras, vilket kan spara mycket tid. Modulen kan även användas för att kommunicera med användare.

Stöd för mobila enheter

Mobila enheter fungerar på samma sätt som en vanlig dator - med webbläsare. Meny och formulär anpassas med HTML5, vilket möjliggör arbete även på en mobiltelefon eller surfplatta.

API

Vårt REST API (Application Program Interface) gör det enkelt att integrera The Conductor Tool med andra affärssystem. Varje API-anrop lyder rättigheter likt de som finns för vanliga användare, vilket ger möjligheten att kontrollera tillgång till din information exakt och säkert.

Inbyggd funktionalitet

Alla tjänster byggda med The Conductor Tool får en mängd funktionalitet utan extra kostnad. Säkerhet, krypterad data, backup, öppet API, dataimportmöjlighet via Excel är bara några exempel på infrastrukturella funktioner som kommer automatiskt. Utöver vad du själv bygger, så får dina tjänster även funktioner för att administrera användare, menyer, formulär, data och mycket mer.

FTTH Conference 2020

IS Tools på FTTH Conference 2020

IS Tools kommer ställer ut på FTTH Conference 2020 2-3 december. Besök oss i vår virtuella monter!

Läs mer
Connected Germany 2020

IS Tools på Connected Germany

IS Tools kommer ställer ut på Connected Germany 2020 17-18 november. Besök oss i vår virtuella monter!

Läs mer
IS Tools attending Connected Britain 2020

IS Tools på Connected Britain

IS Tools kommer ställer ut på Connected Britain 2020 23-25 september. Besök oss i vår virtuella monter!

Läs mer