Kom igång

För att veta hur vår tjänst fungerar låter vi dig därför prova IS Tools gratis i 30 dagar så att du kan säkerställa att IT-stödet passar verksamheten som det är tänkt. Vi har gjort ett antal ”färdiga” applikationer.

Det finns flera steg i den process som filtrerar ut spam från vår prova-på-tjänst, varför det kan ta litet tid innan kontodetaljerna genereras och skickas.

Vad innebär det?

Då du registrerar dig för prova-på-tjänsten skapar vi ett IS Tools-användarkonto som du kan använda till att bekanta dig med den mest centrala funktionaliteten i tjänsten vi erbjuder.

Var börjar jag?

Klicka på någon av applikationerna nedan (prova) och få ditt lösenord. Besök vår Youtube-kanal där du hittar handledningar som är utformade för att du ska kunna komma igång snabbt.

Behövs hjälp?

Behövs vägledning från oss, eller vill du ha tillgång till ytterligare IS Tools-funktionalitet under din prova-på-period? Låt oss veta hur vi kan hjälpa till!

Telecom Manager

Telecom Manager är ett exempel på en applikation som hanterar mastposter för ett telekomföretag. Den hjälper med att ge en överblick över flera parallella aktiviteter som är vanliga i nätverksutrullningsprojekt. Exemplet förklarar hur ett nytt fält läggs till i applikationen.

Pharma­ceuticals

Pharmaceuticals är ett exempel på en produktdatabas för ett tänkt biomedicinsk företag. En enkel och relaterad struktur är uppsatt för god sökbarhet. Exemplet visar på hur data görs sökbart per kategori.

Asset Manager

Asset Manager är ett enkelt exempel på en hantering av egendomar, såsom mobiltelefoner och laptops. Den bygger på relaterad information mellan person och egendom.Det är enkelt att se vem som förfogar över vilken egendom.