Vanliga frågor

Nej, IS Tools arbetar för att minimera inlåsning. Från IS Tools kan du alltid exportera all information i applikationen, inklusive metadata (information om fält och tabeller). Det gör det lättare att flytta applikationen till annan plattform.
Nej, IS Tools är ett i princip helt underhållsfritt verktyg. Vi rekommenderar dock att försöka rensa bort gammal information som sparas via er applikation med jämna mellanrum.
Du kan använda en kopia på applikationen för test av förändringarna. Därefter kan ändringarna appliceras i produktionsapplikationen.
Fyll i ditt ärende här så hjälper vi dig!
Vi tar regelbunden backup på alla applikationer och all data som sparas.
Typiska administrativa uppgifter i IS Tools är hantering av användare, hantering av den information som sparas samt att göra förändringar i användarformulär och rapporter.
Ja, det enda du behöver är en dator, telefon eller surfplatta med internetuppkoppling.
Nej, IS Tools och dina applikationer hanteras via din vanliga webbläsare.
Nej, storheten med IS Tools är just att du inte behöver kunna programmera eller hantera databaser. Du kan skapa applikationer snabbt och enkelt ändå. Det mesta görs med peka-och-klicka.
IS Tools har en omfattande hjälpfunktion med praktiska exempel, så vi hoppas att det inte ska ta mer än 15 minuter för dig att få en grundläggande förståelse för hur saker och ting fungerar. Behöver du hjälp - kontakta oss gärna.